Vær bright – Velg Bright LED lights

ELKO Bright er en serie LED armaturer som dekker de fleste behov i hjemmet.

Serien består av LED-pærer som ikke bare er mer energisparende enn tradisjonelle halogenpærer, men som også gir fra seg mindre varme. Det gjør at de kan monteres direkte mot brennbart materiale og best av alt, at de er brannsikre! I serien finner du downlights for innfelling, downlights for ramme, leselampe og veggarmatur.

Downlights for innfelling

Downlightene i Bright-serien gir meget godt lysutbytte, og kommer i to fargetemperaturer, hvit og varmdim. Samtidig gjør deres lavprofil byggehøyde dem meget fleksible med tanke på plassering. De kan monteres i alle husets rom, også på badet.

Downlight for innfelling kommer i tre ulike varianter, Ake, Tilt og Fokus. Akse-modellen er dreibar og lar deg vinkle lyset i alle retninger. Tilt er vippbar og kan vippes i to retninger. Til slutt har vi Fokus-modellen som er statisk, med en lavere byggehøyde. Dette gjør det enkelt å bytte ut gamle downlights, da Fokusen kan monteres direkte i eksisterende hull.

Downlights for ramme

Downlights for ramme er mindre i størrelse og gir ikke fullt så mye lys, men til gjengjeld kan du sette flere sammen i sett. Downlighten er beregnet for å settes inn i ELKO Plus og Plus Option rammer, og er et fleksibelt alternativ som kan tilpasses de fleste behov. Rammene rommer inntil fem downlights, slik at du selv kan velge hvordan du vil sette opp lysene. Du kan ha dem én og én i enkeltrammer, eller kombinere to, tre og opp til fem downlights i samme ramme

Leselampe

Leselampen byr på mange muligheter. Den sitter direkte i ramme, og kan derfor enkelt kombineres med annet el-materiell. Som for eksempel USB-uttak for lading av mobiltelefon, ELKO Sound Radio2 med vekkerklokke, stikkontakt, bryter og dimmer. Det gir en funksjonell og estetisk løsning, hvor du har alt på ett sted.

Veggarmatur

Med veggarmaturer blir det ikke bare enklere å finne fram i mørket, men det skaper også et stilrent uttrykk i ganger og trapper. Veggarmaturene er helt blendingsfrie og egner seg perfekt for nattbelysning. Ved behov kan de også kobles opp mot bevegelsessensorer, slik at veien til toalettet om natten blir tryggere for de minste.

Dim, Dimm, Dimmere

Bright produktene er spesifikt utviklet til bruk sammen med ELKO sine dimmere. Så uansett hva du velger i Bright-serien kan lys justeres etter dine behov. Velger du å koble Bright-produkter med ELKO Endevender dimmer, får du ikke bare et elegant uttrykk, men også en smartere løsning.

Bright + ELKO

Bright-serien er tilpasset og skapt for ELKO sine eksisterende produkter. Det gjør at du kan kombinere som du måtte ønske med rammer i både plast, glass, skifer og stål. Med Bright-serien får du rett og slett produkter som matcher stilen du har valgt selv. Resultatet er el-materiell med et gjennomgående uttrykk, hvor alt spiller på lag med hverandre.

Skal du bytte til LED? Her er noen gode tips og triks før du skifter.