Energinivået hos Therese Johaug er virkelig noe å sette lys på

Elektrikere fra EL-PROFFEN var hos Therese Johaug og installerte lys, varme og smarthus i loftstuen hennes. I tillegg til installasjonene fikk Johaug mange gode tips og råd til hvordan rommene burde lyssettes, for å skape stemning og for å øke romfølelsen i noen ellers små rom.

– Vi er ferdig installert og har kommet i gang med smarthus-systemet her på loftet. Når du har hatt systemet en stund så kan vi se om det er noe mer du har lyst på, og så bygger vi bare på. For eksempel hos oss så liker guttungen å se på iPad på kvelden. Så jeg har en bryter ved senga som skrur av internettet, sier elektrikeren fra EL-PROFFEN Martin Jacobsen.

– Det var lurt, sier Therese og de ler begge to.

Elektrikeren vår er opptatt av å skape de beste løsningene for Therese. Derfor gir han med glede tips og han viser henne hvordan hun skal bruke systemet.

– EATON sitt smarthus-system har en app. Med app kan du styre lys og varme, dele inn i soner og lage lysscener. For eksempel kan du lage en lysscene som heter «kinokveld». Så i stedet for å regulere alle sonene hver gang du skal se på TV, så kan du enkelt trykke på lysscenen som allerede er laget, forteller Martin.

Therese tar opp telefonen og elektrikeren fra EL-PROFFEN viser henne hvordan hun skal styre systemet på app. Ansiktsuttrykket hennes når hun for første gang tester ut smarthuset sitt er ikke til å beskrive.

Martin Jacobsen har akkurat vist hvordan Therese Johaug styrer dimerne i stua.

Lys og lyssetting

Therese viser fram både stuen, badet, gangen og de to soverommene. Det høres ut som hun lever i en helt ny verden. En verden hun ikke visste eksisterte, før nå. Effekt av riktig belysning har virkelig tatt henne med storm.

– Lys, og lyssetting, har alt å si for et rom. Jeg må si jeg er superfornøyd og imponert over det elektrikerne fra EL-PROFFEN har fått til på loftet vårt, sier Therese.

Led-lys fra SG over kunsten gir det lille ekstra.
Led-lys rundt speilet på badet er noe du bare må ha.
Lys som går automatisk på når du åpner garderobeskapet er ikke bare utrolig behagelig, men også mer miljøvennlig og ser bedre ut på strømregninga.
Ifølge Therese gjorde lyssetningen i gangen at den ble enda større.

Downlightene i gangen og stuen har økt romfølelsen betraktelig. Led-lysene over de to bildene i gangen har gitt rommet det lille ekstra. På badet har hun fått installert downlights og et rundt speil med led-lys, som hun også kan dimme. I garderobeskapene har hun magnetbrytere som gjør at lyset slår seg på idet hun åpner dørene. Men det er ingen tvil om at led-lysene over senga er et av høydepunktene.

– Det er enda et tips jeg fikk av elektrikeren fra EL-PROFFEN, og det er så utrolig flott, sier hun entusiastisk.

Hun legger også til at elektrikerne satt opp lysbryter ved senga slik at hun kan skru av, på og dimme lysene etter at hun har lagt seg.

Så fornøyd er Therese Johaug med led-lysene over senga.
Det er SG som leverte led-lysene over senga og det var elektriker Martin som kom opp med ideen.

Oppvarming

Styresystemet Therese har fått installert inkluderer også styring av oppvarmingen.

– Vi har også fått varmefolie i gulvet vårt. Det gjør at vi får en jevn temperatur året rundt. Vi kan enkelt styre temperaturen med telefonen, eller med termostaten på veggen, forteller Therese.

Her viser Therese Johaug termostaten på veggen. Her, og på app, kan hun styre varmen.

Når Therese derimot er bortreist så senker hun temperaturen i hele huset. Det er bra for miljøet, men også for lommeboka.
– Jeg har en knapp ved utgangsdøren som jeg trykker på når jeg skal bort. Den senker temperaturen med tre til fire grader, som gjør at man sparer mye på strømregningen.

Når hun derimot skal hjem igjen så kan hun, fra hvor som helst, styre termostaten på appen. Dermed kommer hun hjem til et ferdig oppvarmet hus.

– Det er et genialt system som jeg, og vi, har blitt veldig glad i, forteller Therese.

Den nye teknologien gjør elektrisitet både spennende, enkelt og sparsom. Gjør som Therese Johaug. Få installasjon, tips og råd fra din elektriker fra EL-PROFFEN.

Varmefolien gjør at Therese kan ligge på gulvet, og kose med hunden Jäger, uten å bli kald.

Bli kontaktet av en elektriker fra EL-PROFFEN

Vennligst tast inn ditt navn
Vennligst tast inn en gyldig e-postaddresse
Vennligst tast inn et gyldig telefonnummer
Vennligst velg et EL-PROFFEN-medlem
Les personvernerklæringen her