Har du sjekket at Jordfeilbryteren fungerer? – Bestill ELSJEKK idag og vær på den sikre siden!

Har du sjekket at Jordfeilbryteren fungerer? – Bestill ELSJEKK idag og vær på den sikre siden!

Bestill ELSJEKK hos EL-PROFFEN innen 26.02.17 og bli med i trekningen av tur* til Skiskytter-festen i Holmenkollen 18.03.2017. 

Jordfeilbryteren skal forhindre brann og personskade, dersom det oppstår feil i det elektriske anlegget. Har du sjekket om din jordfeilbryter fungerer som den skal? 

Gjennom en ELSJEKK, avdekker våre elektrikere de feil og mangler som eventuelt finnes i huset.  Vi gir råd for riktig bruk av elektriske apparater, og vi gir gjerne tips om lys, strømsparing og annet. Den anbefales at man gjennomfører en ELSJEKK hvert 5. år.

En ELSJEKK koster normalt 2.500 – 3.000,- + mva.
Nå kun Kr 1.990,- inkl, mva**   –   BESTILL ELSJEKKEN NÅ!

Du blir kontaktet av din lokale EL-PROFF for avtale om tidspunkt for gjennomføringen av ELSJEKKEN

*    Alle som bestiller ELSJEKK hos EL-PROFFEN i kampanjeperioden 23.01-26.02. 2017 og er med i trekningen av billetter og opphold i forbindelse med World Cup-rennet i Skiskyting i Holmenkollen 18.03.17. Premien gjelder 1 person og omfatter billett og inngang til EL-PROFFENs område i Holmenkollen inkl bevertning på området, transport T/R Oslo-Holmenkollen og en overnatting (lørd-sønd) på hotell i Oslo. Vinneren må selv sørge for transport t/r hjemsted – Oslo. Trekningen foregår 27.02.17 og vinnerene kontaktes.

**   Pris for ELSJEKKEN i kampanjeperioden – kr. 1990 ,- inkl. mva pr. boenhet. Ved kjøring til oppdragssted utover 30 km, vil kjøretillegg/servicebil tilkomme

Andre som leste dette var også interessert i:

Elsjekk - kontroll av det elektriske anlegget