Skift morgenlyset!

Hvor mange morgener har startet slik: Du kommer inn på badet, slår på lyset – blir blendet og kniper øynene igjen…

Kanskje ikke den ideelle start på dagen? Men det trenger ikke være slik. Det er veldig enkelt å justere lyset så det passer perfekt både for deg og for alle andre i familien.

Behovet for lys varierer med alderen. En 40-åring trenger for eksempel dobbelt så mye lys som en 20-åring for å kunne lese like godt. Denne ulikheten i lysbehov gjør seg absolutt gjeldende på badet, som brukes av alle familiens medlemmer.

Hvis du erstatter lysbryterne på badet med dimmere kan hvert enkelt familiemedlem selv regulere lyset etter eget behov. Samtidig kan du oppgradere stikkontakter, dimmere og brytere på badet i samme lekre design. Gamle stikkontakter med klapplokk kan erstattes av nye, tidsriktige stikkontakter.

Vanlig kombinasjon på badet; én dimmer som regulerer lyset over speilet, én som regulerer takbelysningen, og en stikkontakt til hårføner og barbermaskin. Enkelt, stilig og meget funksjonelt!

 

Varmestyring med ELKO Super TR

plus_option_dimmer_stikk

I en norsk gjennomsnittsbolig går omkring 60 prosent av det totale strømforbruket med til oppvarming. Med moderne varmestyring – altså regulering av oppvarmingen når det er behov for den – kan forbruket reduseres med opptil 25 prosent.

Termostaten og varmeregulator gjør det enkelt å styre varmen. På betjeningspanelet kan du stille inn den temperaturen du ønsker, både på tidspunkter når du er hjemme og når huset står tomt.

Ved å senke temperaturen når du ikke er hjemme gjør du miljøet en tjeneste, samtidig som du reduserer strømutgiftene.

Designbrytere og stikkontakter

Uansett hvilken type utstyr du velger, har EL-PROFFEN et bredt sortiment i forskjellige farger og utførelser. Finn favoritten som passer til ditt hjem – vi har garantert en god match.

Kontakt din nærmeste EL-PROFF, så hjelper vi deg!