Pusse opp soverommet?

Noen ganger kan du komme langt ved å gjøre mindre endringer.

Kanskje du allerede har en taklampe du er fornøyd med, men synes lyset er for skarpt? Elektrikeren fra EL-PROFFEN kan enkelt erstatte den gamle lysbryteren med en dimmer. Da kan du justere belysningen etter behov, og slipper å bruke flere lamper for å få optimale lysforhold.

Male eller tapetsere veggene?

Trender innen tapet og farger på soverommet skifter. Dagny Thurmann-Hoelseth, kreativ leder for Fargerike, har gjennom KK uttalt at det på soverommet er viktig med en lun og sval stemning.

Hun mener det er fornuftig å styre unna typiske energiske farger som gult, rødt og oransje på soverommet. Disse fargene girer oss opp, i stedet for å få oss til å slappe av. Lune, varme farger har den motsatte effekten, de roer oss ned.

Når vi maler eller tapetserer tar de fleste av oss ned brytere og stikkontakter. Før du igjen skrur opp det gamle hvite elektriske materiellet, bør du se og vurdere nytt designmateriellet hos EL-PROFFEN

EL-PROFFEN tilbyr et stort utvalg av  brytere, dimmere, stikkontakter, ol. i lekker designutførelse. Dette materiellet leveres i tre farger: Aluminium, Polarhvit og Sort. Velg fargen som passer best, og kombiner den med en av de seks  designerrammene. De leveres i naturmaterialer som skifer, glass og stål.

EL-PROFFEN  kan vise deg mulighetene. Kontakt oss idag!