NORGES STØRSTE ELEKTRIKER-KJEDE

Fornøyde kunder har gjort oss til Norges største elektrikerkjede.

NORGES STØRSTE ELEKTRIKER-KJEDE

EL-PROFFEN er Norges største elektrikerkjede med over 4000 elektrikere. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder høy service over hele landet. Vi utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring. Vi gir deg tips og råd knyttet til belysning, energisparing og sikkerhet. Ta kontakt med din nærmeste EL-PROFFEN elektriker så hjelper vi deg med:

 

Historikk og ledelse

EL-PROFFEN startet som et markedskonsept i 1995, og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere. Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet. Vi er i dag 176 medlemsbedrifter og mer enn 4000 årsverk.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.

Etisk handel

EL-PROFFEN jobber for å fremme gode arbeids- og miljøforhold i våre leverandørkjeder. Dette gjør vi i nært samarbeid og i dialog med våre leverandører og samarbeidspartnere. For å tydeliggjøre hva vi forventer av våre leverandører, har vi utarbeidet retningslinjer for etisk handel. Retningslinjene dekker grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, miljø og antikorrupsjon i leverandørkjeden.

EL-PROFFEN jobber kontinuerlig for å forbedre egen policy og praksis, blant annet innkjøpspraksis, som kan bidra til at leverandørene etterlever våre retningslinjer for etisk handel i dialog med leverandører og andre interessenter. Vi søker med dette å oppfylle de krav som følger av gjeldende regler, standarder og forventinger i markedet til enhver tid.

Tilbydere som er medlem i EL-PROFFEN, kan fremlegge dokumentasjon på retningslinjer for etisk handel som gjelder for EL-PROFFEN, dets leverandører og samarbeidsparter.

Pressemeldinger

Pressemelding 4.9.2017 Sign (003)

Leveringsbetingelser

Last ned dokumentasjon på våre leveringsbetingelser.

Linker