Til hovedinnhold

Er du elektrikeren vi leter etter?

Vi har flere ledige stilinger, og gleder oss til å få deg med på laget!

EL-PROFFEN har over 180 medlemsbedrifter over hele landet, med omtrent 5000 elektrikere til sammen, men vi trenger fortsatt flere. Er du den vi leter etter?

Ledige stillinger

Noen uttalelser fra ansatte i EL-PROFFEN-bedrift

Her kan du lese mer om deres forhold til bedriften de jobber i og hvordan de syntes det er å jobbe i en bedrift som er medlem av EL-PROFFEN.

Lea Ruth Erlandsen - MIFO Rauma

Født: 1998
Stilling: Elektriker
Jobbet i MIFO Ramua siden 2022

Lea er elektriker i MIFO Rauma. Foto.

Lea Ruth

  • Elektriker
  • MIFO Rauma
  • siden 2022

- Jeg syntes det er fint å jobbe i MIFO fordi vi har et veldig bredt fagmiljø innad i konsernet! Hos oss i MIFO Rauma har vi en ganske ung stab, som har et fint og gøyalt miljø. Det er lett å spørre om hjelp og vi er flinke til å hjelpe hverandre når det trengs for å få jobben utført best mulig.

- Det som er bra med å jobbe i en EL-PROFFEN-bedrift er jo at vi får gode tilbud på ting ikke alle andre har tilgjengelig! Og vi får mulighet til å delta på en egen EL-PROFFEN-messe.

Gorm Eidsvik - LOS Elektro

Født: 1996
Stilling: Automatiker
Jobbet i LOS Elektro siden 2015

Gorm jobber i LOS elektro som automatiker. Foto.

Gorm

  • Automatiker
  • LOS Elektro
  • siden 2015

- Det jeg syntes er gøy med å jobbe i LOS Elektro er alle de gode kollegaene med høy kompetanse og samholdet. Det at LOS Elektro er blitt en så stor bedrift betyr også at arbeids mulighetene er store med satsinger i flere segment, slik at variasjon i arbeid og muligheter aldri blir et problem. De tar også inn nye lærlinger hvert år, da får vi også være med på å forme og lære opp de nye heltene i faget!

- Det at LOS Elektro er medlemsbedrift i EL-PROFFEN ser jeg på som et kvalitetsstempel og er stolt over å være med på å bidra til dette.

Kjetil Johansen - Råde Elektro

Født: 1985
Stilling: Saksbehandler og medeier
Jobbet i Råde Elektro siden 2004

Kjetil

  • Saksbehandler og medeier
  • Råde Elektro
  • siden 2004

- Å jobbe i en bedrift som er en del av EL-PROFFEN kjeden er givende. EL-PROFFEN tar godt vare på sine medlemmer og lager gode landsdekkende avtaler og fordeler for sine medlemmer. Dette er avtaler som det er lett å følge opp og utføre og som gjør at alle ledd blir fornøyde. Fra leverandør til installatør og til sluttkunde. Det er aldri et spørsmål som ligger ubesvart hos EL-PROFFEN! Tar man opp en ting får man snarlig svar, en avklaring eller ser at saken blir tatt videre for behandling, og det følges jevnlig opp fra EL-PROFFEN sin side.

- EL-PROFFEN er godt synlig i markedet både blant leverandører og ikke minst for sluttbruker. Det føles bra å være med i en elektrikerkjede som er såpass landsdekkende som EL-PROFFEN.

- Jeg trives i Råde Elektro. Det er hektisk og mye som skjer hele tiden. Fra jeg startet som lærling, til montør, ble deleier og startet inne som saksbehandler har det bære vært mer og mer givende. Det er alltid moro å komme på jobben å møte glade og hyggelige kollegaer. Samholdet er sterkt og det er stort sett en gladgjeng man møter hver dag. Som saksbehandler kan det bli veldig hektisk og mye å gjøre, og en dag er aldri for lang. Det beste er når du merker at både de ansatte og dine kunder blir fornøyd med jobben som gjøres.