Til hovedinnhold

Priser

Nærbilde av dobbeltspott i taket. Foto
  • Planlegg godt
  • Få gode tips
  • Velg det som passer deg

Når du bestiller tjenester fra din elektriker er det i all hovedsak selve produktet og arbeidstimene som påvirker prisen.

Produktene

Dersom du ønsker å kjøpe produktet som skal installeres selv bør du snakke med elektrikeren først, for å gå gjennom hva du trenger.

Reklamasjonsrett

Dersom du kjøper produktet selv bør du høre med butikken du handler hos hvor mye de dekker dersom det skjer noe galt med produktet. Våre elektrikere gir deg 5 års reklamasjonsrett på installasjonsjobben, også på produktene du kjøper av dem. Dersom du har kjøpt inn produktet selv og det skjer noe galt med det er det du som må dekke installasjonskostnaden når det skal byttes.

Annet materiell

Ofte må du ha annet materiell i tillegg til stikkontaktene, som festemateriell, kabel/ledning og lignende. Dersom du står for materiellet må du huske dette, eller avtale med elektrikeren at han eller hun stiller med det.

Planlegging

En del av kostnaden for elektrikeren er kjøring, planlegging og dokumentasjon. Derfor er det lurt å tenke gjennom om det er andre ting du ønsker å ha gjort i huset samtidig. Da unngår du at du betaler for unødvendig mye kjøring.

Husk på

  • Snakk med elektrikeren om det du ønsker montert sånn at det blir godt planlagt.

  • Dersom du har andre ting du ønsker at elektrikeren skal installere kan det være det er mulig å gjøre samme dag.

  • Gjør det enkelt for elektrikeren ved å rydde bort ting som står inntil der elektrikeren skal jobbe.

Dokumentasjon

I tillegg til å sikre at alt blir installert korrekt, så sørger elektrikeren for at dokumentasjonen er i orden. Det er viktig, spesielt etter innføringen av den nye avhendingsloven. I følge den må du ha dokumentasjon på at alt elektroarbeid i orden, dersom du senere skal selge boligen.

Kontakt elektriker

Ofte kan du påvirke prisen ved å planlegge godt. Kanskje finnes det et alternativ til det produktet du har sett for deg som passer bedre for deg? Hør med elektrikeren, så får du gode tips.

Finn elektriker nå