Til hovedinnhold
Ulike ELKO Smart produkter brukt til ELKO strømsparer. Illustrasjon.
Foto: ELKO

ELKO Smart Strømsparer

Med ELKO Smart Strømsparer kommer du til å merke en reduksjon i dine strømkostnader.

Pakken gir deg full kontroll når det kommer til håndtering av varme og komfort i hjemmet ditt, samtidig som det gir deg en omfattende forståelse av strømforbruket ditt.

Hvorfor bør du ha ELKO Smart Strømsparer

ELKO Smart Strømsparer hjelper deg med å få kontroll på strømforbruket ditt og holder kostnadene nede.

På dette badet er det installert en smart termostat fra ELKO.
Foto: ELKO

ELKO Smart Strømsparer

  • Reduserer kostnader
  • Kontroll på strømmen
  • Støttet fra Enova

Hvordan fungerer ELKO Smart Strømsparer

ELKO Smart Strømsparer er produkter som skal hjelpe deg med å redusere strømutgiftene dine. Produktene er elektriske installasjoner derfor må du ha en sertifisert elektriker til å installere produktene.

Det finnes fire ulike pakker. ELKO Plus sort eller ELKO Plus hvit, hvor du kan få hver farge til både IT-nett og TN-nett.

Produkter i ELKO Smart Strømsparer

ELKO SmartHUB

I pakken får du med en SmartHUB.

ELKO SmartHUB er senteret i ditt smarte hjem. Når du bruker appen for å sette opp en automasjon, stemning eller for å skru produkter av og på, er det SmartHUB-en som snakker med produktet.

Hva er en ELKO SmartHUB

SmartTag

I pakken får du med en SmartTag.

SmartTag installeres enkelt på hovedsikringen i sikringsskapet ditt, og overvåker totalforbruket av strøm i hjemmet ditt, samt henter ut strømpriser fra Nordpool. Med SmartTag kan det for eksempel settes opp en automasjon som, dersom det totale strømforbruket ditt kommer til et visst nivå, skrur ned varmekablene dine i noen timer. På denne måten unngår du å trigge et høyere effekttrinn på strømregningen neste måned.

Lær mer om SmartTag

SmartTermostat

I pakken får du med to SmartTermostater og to RS dekorrammer.

SmartTermostaten gir deg full kontroll på varmestyringen i hjemmet ditt. Med SmartTermostaten kan du sette opp tidsplaner for når på døgnet varmekablene skal være på, og når de skal skrus ned eller helt av. SmartTermostaten kan også regulere varmekablene selv etter strømprisen, ved hjelp av Nord Pool-integrasjon.

Se flere ELKO Smart produkter

Støtte fra Enova

Maksimer støtten fra Enova når du kjøper Smart Strømsparer.

Du har mulighet til å legge til flere smarte produkter som krever installasjon, for å maksimere de 10.000 kronene du har til rådighet. Du kan bygge på med flere SmartTags på enkeltkurser i sikringsskapet, montere SmartTermostater i flere rom, og styre varmtvannsbereder ved hjelp av SmartRelé puck om det beskrives på faktura at den brukes til dette.

Installasjonstimer og programmering av produktene kvalifiserer også til støtte. Det er også mulig å legge til flere SmartHUBer, som kan være aktuelt dersom du bor i et fleretasjes hus med mange smart-enheter som skal nås, eller har en utleiedel som skal styres separat.

Miljøbilde av Smart røykvarsler i taket. Foto.
Foto: ELKO

Bestill ELKO Smart Strømsparer for 9 990 kr

ELKO Smart Strømsparer kan du få ferdig installert for 9 990 kr, forutsatt en kjøreavstand på 15 km fra elektriker og at ditt elektriske anlegg er i god stand. Kontakt din nærmeste EL-PROFFEN-elektriker for å avtale tidspunkt.

Finn din nærmeste elektriker