Til hovedinnhold
Varmematter fra IsFritt på gangvei utenfor et næringsbygg. Helt is- og snøfri vei. Foto.
Foto: IsFritt

En enkel og smart løsning for isfrie gangveier

Islagte veier er en risikofaktor, og det er ikke bare dine eldre naboer, foreldre eller besteforeldre som kan skade seg. Uansett hvor ung og sprek man er så kan fall på isen være farlig.

Varmematter fra IsFritt er ikke bare en smart, men også enkel løsning for isfrie gangveier. Du får et sklisikkert underlag, samt gir det svært god komfort da du slipper å vasse i snø. Resultatet går heller ikke an å sammenliknes med å skuffe.

– For å være på den sikre siden vil jeg anbefale varmematter. Jeg ser ingen grunn til å utsette kroppen for unødvendige skader når det er så enkelt å forhindre det. Varmemattene gjør ikke bare at du føler deg trygg, men du er trygg, sier Siv Therese Andersen som er daglig leder i IsFritt AS.

Varmematter fra IsFritt lagt på ei trapp opp til et basseng. Foto.
Foto: IsFrit

Varmematter fra IsFritt

  • Trygt
  • Praktisk
  • Enkelt

Varmemattene legges direkte på bakken hvor du ønsker et isfritt område. For eksempel på en rullestolrampe, i trapper eller gangveier utenfor huset eller bygget ditt. Snøen smelter og isen klarer ikke legge seg.

Fordeler med varmematter fra IsFritt

Det finnes flere fordeler med varmematter fra IsFritt.

  • Smarte gummimatter med integrerte varmekabler

  • Smelter inntil 6 centimeter snø i timen

  • Kan legges over is som allerede er dannet og isen vil smelte innen noen timer

  • Varmemattene kobles til strømnettet via vanlig stikkontakt utendørs

Dette må du vite

Varmemattene fra IsFritt er enkle og praktiske i seg selv, men de trenger strøm og da er det noen forhåndsregler man bør tenke på.

– Du må sjekke at kontakten, du skal koble mattene til, er sikret med jordfeilbryter. Er du i noe som helst tvil, så ring din nærmeste EL-PROFFEN-elektriker, presiserer Andersen.

I tillegg må du huske å ikke legge gjenstander over varmemattene, for eksempel dørmatter. Du kan sammenlikne det med å legge en jakke over en ovn, noe som ikke er en god ide. Du må også passe på å ikke kjøre over varmemattene. Det er egne snøsmeltingsanlegg, bestående av varmekabler, du kan ha i oppkjørselen.

Tilpasset dine behov

Mattene kommer i flere ulike størrelser for at det skal passe ditt behov og noe av det som er særdeles praktisk er at de ulike størrelsene enkelt kan seriekobles. På den måten tines hele passasjen din, både de mindre trappetrinnene og de større områder hvor du ferdes.

Sjekk ditt elektriske anlegg

Bestill befaring for å sjekke at ditt elektriske anlegg er klar for varmematter fra IsFritt. Våre elektrikere hjelper deg med råd og montering.

Kontakt elektriker her