Til hovedinnhold
Karoline Bjerkeli Grøvdal kobler i den nye elbilladeren sin, Zaptec Go, i bilen. Ved henne står elektriker Erlend. Foto.
Karoline Bjerkeli Grøvdal kobler i sin nye elbillader, Zaptec Go, for første gang. Ved siden står EL-PROFFEN-elektriker Erlend.

Gjør som Karoline og velg en sikker elbillader

Karoline Bjerkeli Grøvdal er opptatt av sikker lading av en trygg elbillader. Den prisvinnende elbilladeren Zaptec Go ble derfor et naturlig valg for henne etter at EL-PROFFEN-elektrikeren gav henne rådene hun trengte for å ta et fornuftig valg.

- Erlend, fra EL-PROFFEN, var raskt på plass for å installere laderen. Det gikk så fort at jeg ikke ble ferdig med treningsturen min før elbilladeren var installert, forteller Karoline Bjerkeli Grøvdal med et smil.

Karoline Grøvdal er friidrettsutøver og har en særdeles hektisk hverdag. Det er derfor viktig for henne at det ikke oppstår unødvendige hindre. EL-PROFFEN-elektriker Erlend Olsen gav Grøvdal råd og fortalte om du ulike laderne og deres fordeler og ulemper. Da han var ferdig var det ikke en vanskelig beslutning å ta.

Erlend Olse, elektriker i EL-PROFFEN, viser Karoline Grøvdal hvordan hun skal bruke Zaptec Go elbillader optimalt. Foto.
EL-PROFFEN-elektiker Erlend Olsen viser Karoline Bjerkeli Grøvdal hvordan Zaptec Go brukes optimalt.

- I min hektiske hverdag må jeg vite at bilen er fulladet når dagen starter. I tillegg er det veldig viktig for meg at elbilladeren er trygg, brukervennlig og fremtidsrettet, og derfor falt valget så klart på Zaptec Go, forteller hun.

Stor etterspørsel

- Zaptec Go har blitt en svært populær elbillader og det er nå stor etterspørsel etter akkurat denne laderen, sier Erlend.

Zaptec Go elbillader. Foto.

Bestill Zaptec Go ferdig montert.

Zaptec Go

14 990,00 kr

Her kan du bestille Zaptec Go til fast pris.

Elektrikeren behøver ikke tenke seg om to ganger når han blir spurt om hvorfor han tror det er at Zaptec Go har blitt så populær.

- Det er en elbillader som er designet og laget i Norge, for norske forhold. Det vil si den er svært godt egnet for vårt hardføre vær. I tillegg er den liten og nett, pen å se på, er fremtidsrettet med gode oppgraderingsmuligheter og den er faktisk en av de aller sikreste laderne på markedet, sier EL-PROFFEN-elektrikeren.

Erlend Olsen er elektriker i EL-PROFFEN og her installerer han elbilladeren Zaptec Go. Foto.
Erlend Olsen installerte Zaptec Go mens Karoline Bjerkeli Grøvdal var på trening.

Elbilladeren med enkel strømsparer

Som de fleste her i landet har også Karoline blitt mer bevisst på strømbruken. Hun får seg en særdeles hyggelig overraskelse når EL-PROFFEN-elektrikeren forklarer hvor enkelt det er å lade når strømmen er på sitt billigste.

- Det vil si at jeg kan lade bilen helt automatisk når strømprisen er lavest? Jeg behøver ikke gjøre noen annet uten å sette på Ecomode i Zaptec appen? Spør Karoline.

Erlend hadde allerede fortalt henne om Ecomode når han først introduserte laderen, men at det skulle være så enkelt hadde hun ikke trodd før hun ser Erlend nikke fornøyd til spørsmålene hennes.

Erlend Olsen viser Karoline Grøvdal hvordan hun skal navigere seg i Zaptec appen. Foto.
Erlend Olsen viser Karoline Bjerkeli Grøvdal hvordan hun skal navigere seg i Zaptec appen, og hvor hun enkelt kan skru av og på Ecomode.

- Nå ble jeg skikkelig positivt overrasket, sier hun forbauset før Erlend legger til:

- Det er en kjempebra funksjon, men det er viktig å huske at dersom du trenger strøm raskt må du skru av Ecomode i appen. For eksempel om du kommer hjem fra en lengre kjøretur og skal ut igjen på ettermiddagen må du huske å skru av Ecomode for at bilen skal lade raskere.

Prisvinnende elbillader med seks ulike farger

Karoline Bjerkeli Grøvdal er allerede svært fornøyd med Zaptec Go, men legger ikke skjul på at det er betryggende å vite at hennes nye elbillader har vunnet flere priser.

- Det er jo et veldig godt tegn når den har vunnet både NAFs best i test 2022 og Red Dot design pris 2022, innrømmer Grøvdal.

Karoline Grøvdal skal teste din nye elbillader Zaptec Go. Foto.
Karoline Bjerkeli Grøvdal skal teste sin nye elbillader Zaptec Go for første gang. Erlend Olsen passer på at det blir gjort riktig.

En evaluering av sikkerhet, montering, brukervennlighet og design ble utført av eksperter fra NAF. Elbilladeren ble funnet å oppfylle alle sikkerhetskrav, samt å ha smarte funksjoner og godt design, og med alt dette til en rimelig pris. I tillegg kan kunden velge mellom seks ulike farger, det var Karoline svært fornøyd med.

- Det var veldig kult at jeg kunne velge mellom seks ulike farger. Jeg liker valgmulighet, forteller hun og smiler.

Ønsker du også samme elbillader som Karoline?

Nesten uansett hvor du er i landet så har vi en EL-PROFFEN-elektriker i nærheten. Finn din nærmeste elektriker og få en Zaptec Go du også.

Finn elektriker