Til hovedinnhold
Martin i elektro nettverk service sjekket at ladeanlegget med Zaptec Pro fungerer akkurat som det skal. Foto.

Styrelederen er svært fornøyd med valget av elbillader

Det kan være utfordrende å lete seg fram til hvilken lader som passer best for borettslag og sameie. Det er mange faktorer som spiller inn og mange mennesker å ta hensyn til, men det er en lader som skiller seg ut og tikker av omtrent hvert eneste behov.

- Vi har i dag 146 Zaptec Pro elbilladere, som går knirkefritt, sier en svært fornøyd Bjørn Myhren.

Myhren er styreleder i sameiet Pilestredet Park garasjeanlegg (PPG) i Oslo sentrum. Han er svært fornøyd med anbefalingen han fikk fra Martin Ekstrøm, prosjektleder i Elektro Nettverk Service AS, og daværende ansvarlig montør for Pilestredet Park.

- Basert på ønskene til borettslaget og kravspesifikasjonene var Zaptec Pro det eneste og beste ladesystemet for dette borettslaget, sier Ekstrøm.

Flere Zaptec Pro ladere er plassert etter hverandre i Pilestredet garasjeanlegg. Foto.

Zaptec Pro i Pilestredet Park garasjeanlegg

  • 245 parkeringsplass
  • 146 Zaptec Pro ladere
  • Enkelt å utvide
  • Trygt og stabilt
  • Fremtidsrettet

PPG har garasjeplasseiere fra ni borettslag og sameier. De deler et garasjeanlegg med 245 parkeringsplasser.

Allerede i 2018 var styret frempå for å skaffe et ladeanlegg som kunne betjene det store garasjeanlegget. Med mange faktorer som spiller inn er Zaptec Pro et trygt valg.

- Til de aller fleste borettslag og sameier anbefaler vi Zaptec Pro. Det er som regel den eneste elbilladeren som passer til ønskene og behovene deres, sier Ekstrøm.

Martin om Zaptec Pro og prosjektet 1/4

Et sikkert anlegg som er enkelt å utvide

Det er mye snakk om sikkerheten rundt elbilladere for tiden, og sikkerhet er viktig for både kunde og elektrikere. Derfor er Zaptec Pro godt dokumentert og oppfyller alle kravene i forskriftene.

- Med Zaptec Pro er sikkerheten godt ivaretatt. Laderen har innebygd elektronisk jordfeilbryter type b, samt overspenningsvern og overstrømsvern, forteller Ekstrøm.

Martin om Zaptec Pro og sikkerhet 2/4

Det er også enkelt for sameiet å utvide ladeanlegget etter behov.

- Vi er svært fornøyde med Zaptec Pro og veldig fornøyde med hvor enkelt det er å utvide ladeanlegget. På den måten kan hver enkelt eier, av parkeringsplassene, velge akkurat når de eventuelt ønsker elbillader på plassen sin. Deretter kommer Elektro Nettverk Service og installerer laderen på få dager, forteller Myhren og legger til:

- I henhold til netteier har anlegget kapasitet til ladere på alle plassene, altså 245 ladebokser, dersom alle ønsker det.

Bjørn Myhren, styreleder i Pilestredet Park garasjeanlegg. Foto.
Styreleder Bjørn Myhren er svært fornøyd med at de valgte Zaptec Pro til sine borettslag og sameier.
Martin om Zaptec Pro og fremtidsrettet 3/4

Fremtidsrettet lader med egen fasebalansering

I tillegg til at sikkerheten er på øverste hylle er Zaptec Pro også svært fremtidsrettet.

- Zaptec Pro mottar jevnlige «over-the-air» oppdateringer som gjør at den nyeste teknologien alltid er på plass, sier Ekstrøm og legger til:

- Men det som gjør Zaptec Pro til en fantastisk lader for borettslag og sameier, og alle større ladeanlegg, er Zaptec sin egen fasabalansering.

Zaptec Pro med og uten deksel. Uten deksel kan du se det teknisk i laderen, men stilig grønt lys. Foto.

Pilestredet Park garasjeanlegg var prosjektert for 630 ampere 400 volt, men takket være Zaptec sin fasebalansering, som de har patent på, ble lasten mye mindre.

- Vi fikk muligheten til å nedjustere til 80 amper 400 volt. Noe som gjør at borettslaget sparer betydelige kostnader med nettleien, forteller Ekstrøm entusiastisk.

Martin om Zaptec Pro og hvordan de klarte å redusere kostnadene til Pilestredet Park garasjeanlegg

En særdeles fornøyd styreleder

Styrelederen i Pilestredet Park garasjeanlegg er fornøyd med Zaptec sine produkter, og ikke minst Elektro Nettverk Service AS som har prosjektert og installert anlegget.

- Vi er veldig fornøyde med Zaptec og vi kan absolutt anbefale Elektro Nettverk Service på det varmeste til å prosjektere og installere slike anlegg. Vi er særdeles fornøyde med jobben de har gjort, og gjør, for oss, avslutter styrelederen.

Bjørn om Zaptec Pro

Bestill Zaptec Pro eller befaring

Zaptec Pro er en svært god lader for borettslag og sameier. Det er enkelt å utvide systemet og hver enkelt beboer for en svært god og fremtidsrettet lader. Våre elektrikere svarer på alle spørsmål du måtte ha og hjelper med råd og veiledning.

Finn elektriker